marathonjohanna.blogg.se

Är en helt vanlig Johanna som i januari kommer att börja min stora resa mot målet ! Jag kommer med coaching av Susanne Dalsätt och Daniel Roxvret att komma i så bra form att jag i juli kommer att springa 4,2mil!. Japp ni hörde rätt! Ett marathon.. jag! Häng med på min resa!

Nu gäller det!!

Publicerad 2013-06-26 22:06:45 i Allmänt,

Gårdagens träff med gänget var behövligt! Alltid lika pepprande att träffas! Lite trist att höra att några i vårt gäng inte kommer fullfölja utmaningen men sånt är livet . Det blir inte alltid som man vill.

Nu gäller det att följa mitt schema från Daniel till punkt och prickar. Dagens intervall check! Fredag långpass och söndag distans. Jag har slarvat för länge och nu finns det inget utrymme för det! Hade gått ner 4 kg inte mkt men men inte plus iallafall .

Sommartåget startar stationen i jkpg och vi kommer att gå i mål i Gränna hamn . Vi kommer starta några km innan stationen så distansen kommet bli prick 4,2mil.
Satt i dag och tänkte när jag kommer springande / joggande in i Gränna och ska neråt hamnen och där min familj kommer att stå och heja på mig . Då började jag gråta . Vilken känsla!!! Jag vill sååå gärna uppleva det! Och kommer göra allt för jag ska fixa det!!
Daniel och Suss är underbara!! De tror och peppar på oss!

Full fokus mot 20 juli!!

Midsommar

Publicerad 2013-06-26 21:54:59 i Allmänt,

I det blev det en liten runda igen. Lugnare tempo i början tillsammans med sonen sen körde jag hörnet hem . Skönt!
Sonen på snart 6 vill också springa med mig .. Det ska vi få till efter 20 juli ;)

Ha en skön dag!
Jag säger det igen .. Varför gör jag inte detta varje dag?? En kort runda borde jag klämma in. Jag mår ju så bra!
Imorgon ska jag springa i skogen!

Läget inför sommartåget

Publicerad 2013-06-21 11:55:06 i Allmänt,

Det är inte långt kvar och jag erkänner att jag känner mig spänd och mycket mycket nervös ! 4,2mil !

Är jag i den formen jag önskade att vara när jag startade i januari? Svar nej!
Livet blir inte alltid som man vill och önskar och Mitt fokus har omöjligt legat på löpning till 100% men jag har kämpat på och kämpar på!!

I dag skulle jag ge mig ut på en kort midsommaraftonsrunda . Oj vilken värme! Kommer det bli såhär varmt 20 juli kommer det bli spännande!
Jag gillar värme men att springa i det är tuff tycker jag .
När jag sprang min runda gick jag igenom sommartåget i skallen och har en bild inom mig .. När jag springer på visingsö och ser att jag har ca 100 m kvar .. Upp med händerna i luften och känslan att min kropp och skalle fixade springa 4,2 mil ! Sen kommer jag lägga mig ner i gräset.. Och på en gång ringa nära och kära och säga att jag fixade det!! Underbar tanke!!

Ska bli så skönt att träffa mina coacher och utmaningsvänner nästa vecka . Går alltid därifrån med ett leende och taggad att springa springa springa!

Ha en underbar midsommar!

En härlig runda!

Publicerad 2013-06-17 21:06:54 i Allmänt,

I dag var det en lugn lugn runda . Sonen ville med och han är ingen kille som hittat sin sport.. Så i dag när han ville hänga på tyckte jag det var kul . Jag sprang sakta .. Han slet men han fixade 4 km . Och han var stolt !
Vi ska klara 5 km innan sommaren är slut ! Kul projekt tillsammans

Heej

Publicerad 2013-06-13 22:04:31 i Allmänt,

Dåligt bloggande jag veeeet!
Jobb jobb jobb och lite mer jobb och mindre träning vilket inte alls känns bra eftersom jag ska springa om dryga månaden!!!

I dag kom jag äntligen ut på ett intervall pass!! Härliga pigga ben!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela